April 24, 2010

keeP moviN 4ward:)

*meet the Robinson*
.keep movin 4ward!.that's Louis's motto
i give 5 stars:)
best sgt.*thumb up*
well,viewed my older posts.yup,i really wrote most of all the things.
tp,itu dulu.;p
the answer 4 the question,"why not now?" is =i maself dunno.
afraid.niat lari or jd laen 4 example.
so,today's quote:
;p
"bukan set2 ustaz je nak masuk syurga,kita pn nak masuk syurga.so,ilmu fardu ain ni bukan set2 ustaz je yg kna pandai,kta pn kna pandai gak" :)),=denyut kasih medik.


"nak jaga islam,bukan org yg blaja akademii Islam ke,11A+ ke,set2 dakwah ke,set2 nerd ke,p sape yg rase dye Islam,dye la bertanggungjwb:)
xkiraala medic ke,dental ke,accountg ke,engneerg ke n etc."
ihavepersonalmessagehere:
to fauzan.
go 4 ur aim.6t kalau dapat mna2 pn xksah ea.but i strongly believe dat u'll get foundation or asasi dat u're olwes dream.yup.UM tough.but just do ur best.jgn leka.focus.kalau jatuh,kna bangun!.jg agama Allah:).rezeki kat mane2 je.
to asfarina.
kita sma2 jd dentist yea=).
tp,my perjuangan blom selesai lg.xtau apa yg Dia decide 4 me.
doa n tawakkal.
6t study btol2 ea.jg niat elok2.jd dentist islam.yg tgakkan agama Dia.
to scool's leavers.
4get bout ur results.xcellent or x,lupakan.spm bukan penentu segala2nya.
remember that,itu ujian.syukur ke x.
start stadi balik 6t,start zero2 balik.sungguh2 balik.
u've to bear,study lpas ni,especially kalau foundation or matrix,mmg kna struggle btol2,exceeds spm.that's 4 sure.
dont underestimate others.
prof sahar always said.those yg banyak A,blaja mcm xde A.
means,bagusla g2.that's wat we shud do.
to sbp+ mara.beware.jgn proud.sbb sume akan jd sama.kite kna spoonfed.
so,jgn asing2,kau mara,kau sbp,kau skol bese.but sume sma k:)
jaga hubungan ng Allah.+humans:).
jg akal.jg hati.jg niat.
*olwes remember kak zahra's advices:)
ainin,qusyux solat.focus studi.
ainin da besa,jg agama Allah:)
pst:ppah da ad sjil kawen ;p
saje ngenax ppah,announce sini.hehe.

1 comment:

FAUZAN said...

yeah..thanks sis! hopefully la..
InsyaAllah~