Showing posts with label shaklee. Show all posts
Showing posts with label shaklee. Show all posts

April 27, 2017

Shaklee HQ berpindah ke Sunway Geo


Selesai memborong dekat Shaklee Hq!
Cantiknyaaaa HQ baruuuu 😍



Design pick and pay gituuuu
Jangan jeles SID lain, ainin da pegi 😁

Mr Half dah tak sabar menunggu Cinch Latte dieee 😂

April 18, 2017

International Conference on Advances in Medical Sciences 2017


status:
gonna present for this conference tomorrow.
doakan Ainin, okeh? :)


ainin nak share macammana nak pergi Putrajaya via public transport.
Macam ICAMS ni, buat dekat Putrajaya Presint 5,

ainin daripada KTM Padang Jawa (stay rumah kakak)  > KL Sentral > KLIA Express ke Putrajaya.
dan daripada Putrajaya tu kita amek lagi public transport untuk ke Marina Bay tu:)

Moga-moga dapat membantu others yang ingin ke Putrajaya menggunakan public transport.

Ni, ainin nak selit, somehow marriage do teach me to become independent dan berjiwa besar.
Thanks Allah for blessing me with a berjiwa besar husband too.

sekarang dah boleh nampak between negeri dalam Malaysia, sebenarnya dekat, that we still could survive. Apatah lagi location between dalam negeri. 

somehow, i'm thankful of how this journey shaped me, shaped my thought. 
being in the same room in kakak's house which i stayed before i married, of how we've tempuh banyak benda dah hahaha

Macam mentor shaklee ainin, Master Ainul Shahrazad,
berPJJ dengan husband who worked overseas started from 2003-2017 with 4 to 5 kids under her jagaan. What a strong lady! Bab sedih time nak boarding  tu semua orang tak boleh lari, tapi how she jadikan that keadaan and turns her life into a wow.

She's such an inspiration. 

ainin, semoga kuat juga okay?
Belajar bersungguh-sungguh. Moga contribute more to ummah and society :)